Uși Porta Doors

Interior PORTA VILLADORA RETRO

Interior PORTA VILLADORA RETRO

Detalii tehnicePe baza standardelor europene, am realizat, special pentru dumneavoastră, o clasificare a finisajelor utilizate pentru produsele Porta – luând în considerare diferiţi factori externi care acţionează direct asupra durabilităţii suprafeţei uşilor. Agenţii externi care acţionează asupra uşii şi cu precădere a finisajului acesteia în procesul de uzură zilnică sunt:

Fenomenul de frecare

Acest fenomen este un aspect inevitabil în utilizarea oricărei uşi. Zilnic, uşile sunt supuse unor repetate acţiuni de închidere-deschidere al căror scop de bază îl reprezintă trecerea persoanelor; de cele mai multe ori însă, mâinile ocupate, documentele transportate sau lucrurile personale fac imposibilă utilizarea lor corectă. Suprafaţa canatului trebuie să reziste la jocurile neatente şi zglobii ale copiilor, precum şi la caracterul jucăuş şi nerăbdător al animalelor de companie.

Umiditate

Umiditatea crescută în imediata apropiere a uşilor influenţează negativ furnirul; păstrarea furnirului în condiţii minime de umiditate garantează păstrarea formei şi o suprafaţă uniformă pe tot parcursul utilizării.

Substanțele de curățare

Lucrările de curăţenie atât în locuinţa proprie cât şi în firme necesită folosirea unor substanţe de curăţare, care de multe ori pot afecta durabilitatea uşilor.

Lumina zilei

Un factor care influenţează tonalitatea culorilor pe o perioadă îndelungată de folosire. Am verificat, pentru dumneavoastră, toate categoriile de furnir precum şi reacţia acestora la lumina zilei pe o perioadă de folosire de câţiva ani şi cu mândrie putem afirma că modalităţile de finisare a canatului alese de către noi au obţinut cele mai bune rezultate pe tot parcursul utilizării.

Clasificarea Porta ia în considerare șase grupe în care sunt inc-luse toate categoriile de finisaje folosite în gama de uşi Porta. În cadrul clasificării s-au luat de asemenea în considerare, calitatea, durabilitatea şi estetica finisajului – sperăm că această clasificare vă va ajuta în luarea unei decizii optime. Pentru fiecare produs prezentat veţi găsi şi informaţii privind clasificarea finisajului utilizat:

★☆☆☆☆☆ ECONOMIC

Clasa care asigură un raport excelent de preț și calitate.

★★☆☆☆☆ STANDARD

Vopsea Acrilică Pentru Interior

Clasa generală Porta asigură posibilitatea unei utilizări pe termen lung în gospodăriile individuale.

★★★☆☆☆ STANDARD PLUS

Finisaj Portadecor, Finisaj Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt

Clasa Standard Plus se caracterizează prin parametri specifici de frecare şi rezistenţă la umiditate.

★★★★☆☆ PREMIUM

Finisaj Portadur, Furnir Natural Standard, Furnir Natural Select, PVC Vopsea pe Bază de Poliester, Vopsea Acrilică Pentru Exterior, Vopsea Acrilică UV

Clasa cu cele mai bune rezultate, garantează o calitate înaltă de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandată în blocuri de locuinţe şi birouri.

★★★★★☆ PROFESIONAL

Finisaj CPL, Vopsea pe Bază de Poliester, Placă din Oţel Laminată PVC, Portaperfect 3D

Clasa care combină funcţionalitatea şi eleganţa acolo unde uşile sunt expuse direct acţiunii factorilor externi. Se recomandă în hoteluri, clădiri publice şi birouri.

★★★★★★ EXTREM

HPL, Oţel Inoxidabill

Clasa care, datorită parametrilor tehnici, oferă protecţia impusă de factorii externi; este recomandată utilizarea în spaţii cu trafic intens.